Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
05-05-2024
04-05-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Qəhvəyə süd əlavə etmək niyə məsləhət görülmür?

Tarix: 24-04-2024 15:01     Baxış: 359 A- / A+

Südlü qəhvə milyonlarla insanın sevimli içkisidir. Və çoxumuz bir fincan içkinin zərər vermədiyinə inanırıq. Bu doğrudur, amma bəzi nüanslar var, xüsusən də bədən ölçülərinizin incə və formada olmasını istəyiriksə...
Diyetoloq Yuliya Xlopova Lenta.ru saytına südlü qəhvənin təsirlərindən söz açıb.
"Südün tərkibində mürəkkəb polisaxarid olan laktoza var, qəhvə ilə qarışdırıldıqda o sadə şəkərlərə parçalanır. Süd qəhvənin faydalılığını azaldır və belə çıxır ki, desert içirsiniz. Əgər yanında tort yeyirsinizsə və şərbət əlavə edirsinizsə, qəhvənin faydalılığından söhbət gedə bilməz. Eyni qayda bitki südlərinə də aiddir: istehsalçıların istehsal zamanı şəkər əlavə etməsi səbəbindən onlar da şəkərə çevrilirlər", - mütəxəssis vurğulayıb.
Südlü qəhvə sevirsinizsə nə etməli?
Xlopova südlü qəhvənin əslində bir desert olduğunu unutmamağı və ona şəkər əlavə etməməyi məsləhət görüb. Həmçinin əlavə desertləri istisna etmək lazımdır. Diyetoloq çəkisini nəzarətdə saxlayanlara xəbərdarlıq edib ki, südlü qəhvə şişkinliyə səbəb olur, odur ki, arzulanan bədən ölçülərinə sahib olmaq sizin üçün çətinləşəcək.publika.az

Manevr.az



Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    May 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar