Xəbər lenti
Bu tərəvəzləri kəsdikdən sonra soyuducuda saxlamaq olmaz - Ölümcül ola bilər

Manevr.az xəbər verir ki, bu səbəbdən mütəxəssislər bu qidaların kəsildikdən sonra soyuducuya qoyulmaması barədə xəbərdarlıq edirlər.
Bu qidalar kəsildikdən sonra soyuducuda saxlandıqda həzm və sinir sistemini zədələyərək ölümcül olacaq qədər təhlükəlidir.
TURP
Turp kəsildikdən sonra heç bir yerdə qalmamalıdır, çünki içindəki şirə qaz sıxılmasına və daha da artmasına səbəb ola bilər.
SOĞAN
Soğan kəsildikdən sonra turşulaşmağa başlayır və yüksək turşu miqdarı artır. Bu turşulaşma əvvəlcə hiss olunmaya bilər, lakin istehlak edildikdə mədə və həzm sisteminə zərər verə bilər.
KARTOF
Kartof kəsildikdən sonra soyudulmamalı və hətta kəsildikdən sonra istehlak edilməməlidir. Bu tərəvəz hava ilə təmasda olduqda bəzi mikroorqanizmlərin inkişafına səbəb ola bilər və güclü zəhərə çevrilə bilər.
LİMON
Limon kəsildikdən sonra tərkibindəki turşu hava ilə təmas etdikdən qısa müddət sonra yox olur və maye quruyur.
Bu qidaları istehlak etməzdən əvvəl diqqətli olmalı və kəsildikdən dərhal sonra istehlak etməli və ya düzgün şəkildə saxlamalısınız.
Sevda S.
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Fərasət Babazadə
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar