Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
04-05-2024
03-05-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Dondurulmuş qidaların orqanizmə hansı zərərləri var?

Tarix: 15-04-2023 10:15     Baxış: 3234 A- / A+
"Ümumiyyətlə, bir məhsul yalnız 1 dəfə dondurula bilər. Marketlərdə satılan dondurulmuş məhsulları alanda diqqətli olmaq lazımdır". 
Manevr.az bildirir ki, bu sözləri bizim.media-ya açıqlamasında qida üzrə baş mütəxəssis Ağa Salamov deyib.

Onun sözlərinə görə, generatorla təmin olmayan marketdə işıqlar söndükdə dondurulmuş məhsulların buzu əriməyə başlayır:
“Daha sonra işıq yandıqda məhsul yenidən donmağa başlayır. Bunun nəticəsində qida zəhərlənməsi ola bilər. Çünki bir məhsulu ikinci dəfə dondurmaq zərərlidir. Əgər qablaşdırılmasında hər hansı bir deformasiya yoxdursa və yaxud məhsul qabın içində bir-birinə yapışmayıbsa, onda istehlak etmək mümkündür. Ev şəraitində də bu qaydalara riayət etmək lazımdır".



Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    May 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar