Xəbər lenti
DİQQƏT! 40 yaşdan sonra bu balığı yeyin
40 yaşdan sonra insan sağlamlığı üçün ən faydalı balıq seçilib.
Manevr.az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, mütəxəssislər 40 yaşdan sonra bu balıq növlərini yeməyi məsləhət görür:
"Yağlı balıqlar D vitamini və B2 vitamini ilə də zəngindir. D vitamini bədənin sümük sağlamlığı üçün faydalı olan kalsium və fosforu mənimsəməsinə və saxlamasına kömək edir, B2 vitamini isə oksidləşdirici stress və sinir iltihabını azaldaraq miqrenlərə kömək edir.
Qızılbalıq həm də sağlam yağlarla zəngindir. Qızıl balıqdakı omeqa-3 iltihabı azaltmağa kömək edir. Həmçinin ürək-damar, beyin sağlamlığını və idrak funksiyasını yaxşılaşdırır".
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Ədəbiyyat
Yazarlar
Fərasət Babazadə
İttifaq MİRZƏBƏYLİ
Emil Rasimoğlu
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar