Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
04-08-2025
03-08-2025
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Ən dadlı və şirəli kabab bu ət növündən alınır

Tarix: 11-06-2025 08:30     Baxış: 344 A- / A+
Ən dadlı və şirəli kabab bu ət növündən alınır
Ləzzətli və şirəli kabab hazırlamaq üçün düzgün əti seçmək, onu marinadlamaq və bişirmək vacibdir. Kabab bir çoxumuz üçün istirahətlə assosiasiya olunur. Donuz əti seçərkən onun hansı hissəsinin konkret yeməyə daha uyğun olduğunu bilmək vacibdir. Çünki ətin quruluşu və yağlılığı son nəticəyə birbaşa təsir edir. Əslində kabab bişirmək üçün sərt və dəyişməz qaydalar yoxdur - ət istənilən növdə ola bilər, hər şey sizin zövqünüzdən asılıdır.
Manevr.az bununla bağlı məlumatları sizə təqdim edir:
Kabab üçün ideal hissələr - bel əti, file və boyun hissəsidir. Əgər bud hissəsini götürsəniz, kababın quru olmaması üçün daha uzun və diqqətli marinadlama tələb olunur. Ən dadlı və şirəli kabab boyun, file və bel hissəsindən alınır.
Təzə əti necə tanımaq olar?
Şübhəsiz ki, kababın ən dadlısı təzə ətdən olur. Təzə ət aşağıdakı xüsusiyyətlərlə seçilir:
Ətdə qan, selik və hər hansı maye olmamalıdır. Hər bir parça elastik və bərabər olmalıdır. Parlaq qırmızı rəngdə olmalıdır. Ət şirəsi şəffaf olmalıdır. Qoxusu xoş və narahatlıq yaratmayan olmalıdır. Ətin sıxlığı yaxşı olmalı, barmaqla basıldıqda tez bərpa olunmalıdır.lent.az


Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Avqust 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar