Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
31-08-2025
30-08-2025
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Gilası yeyəndən sonra atmayın - Saplağı çox faydalıdır

Tarix: 07-06-2025 09:22     Baxış: 357 A- / A+



Yayın əsas meyvəsi sayılan gilas olduqca faydalıdır. 
Ancaq yeyildikdən sonra atılan gilasın saplağı da faydalıdır. 
Manevr.az hit.az-a istinadən xəbər verir ki, bu bitki B, C və D vitamini ilə zəngindir:
"Bu məhsuldan arıqlamaq istəyənlərdə istifadə edə bilərlər.
Bunun üçün bir stəkan qaynar suya 30 qram gilas sapı əlavə edin və 10 dəqiqə dəmləyin.
Dəmləndikdən sonra içmək olar. Gilas sapı çayından artrit, revmatizm, bronxit, oynaqların duzlaşması və damar sərtliyi kimi xəstəliklərin müalicəsində istifadə olunur. 
Bununla yanaşı gilas sapı maddələr mübadiləsinə sürətləndirir, bağırsaq florasını nizamlayır, qəbzliyi aradan qaldırır, sinirləri gücləndirir, sinir sistemini sakitləşdirir, qanı təmizləyir.
Kolestrolu və qan şəkərini aşağı salır.
Gilas sapı həm ağrı kəsicidir, həm də temperatur salır".



Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Sentyabr 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar