Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
18-01-2025
17-01-2025
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Çaya bal əlavə etməyin əks təsirləri

Tarix: 26-10-2024 11:54     Baxış: 477 A- / A+

Bir çoxları çaya bal əlavə etməyi sevir. Bunu daha çox zərərli şəkərdən istifadəni azaltmaq üçün edirlər. 
Manevr.az bildirir ki, bir tərəfdən, bu yanaşma tamamilə doğrudur. Çünki bal şəkərin sağlam və təhlükəsiz alternativi hesab olunur.
Digər tərəfdən, bir çoxlarının xəbərdar olmadığı bir həqiqət var. Bu həqiqət ondan ibarətdir ki, bal çay üçün uyğun hesab olunmur. 
Niyə çaya bal əlavə etməməliyik?

Şirin, qalın maye az adamın nəzərə aldığı xüsusiyyətə malikdir. Bal qızdırıldıqda faydalı xüsusiyyətlərinin çoxunu itirir. Onu çaya əlavə etmək balın yüksək temperaturun təsirindən məhv olmasına səbəb olur.
Bu zaman məhsul şəkər əvəzinə istifadə edildiyi xüsusiyyətləri itirir. Ancaq qeyd edək ki, istiliyin balın dadına xüsusi təsir göstərməsi ehtimalı azdır.
Beləliklə, əgər siz bu qatqıdan sırf şirin dad əldə etmək üçün istifadə edirsinizsə və onun faydalı xassələri sizin üçün xüsusilə maraqlı deyilsə, o zaman çayınıza balı əlavə etməyə davam edə bilərsiniz.

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Yanvar 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar