Bir çoxları çaya bal əlavə etməyi sevir. Bunu daha çox zərərli şəkərdən istifadəni azaltmaq üçün edirlər.
Manevr.az bildirir ki, bir tərəfdən, bu yanaşma tamamilə doğrudur. Çünki bal şəkərin sağlam və təhlükəsiz alternativi hesab olunur.
Digər tərəfdən, bir çoxlarının xəbərdar olmadığı bir həqiqət var. Bu həqiqət ondan ibarətdir ki, bal çay üçün uyğun hesab olunmur.
Niyə çaya bal əlavə etməməliyik?
Xəbər lenti
Çaya bal əlavə etməyin əks təsirləri
Bu zaman məhsul şəkər əvəzinə istifadə edildiyi xüsusiyyətləri itirir. Ancaq qeyd edək ki, istiliyin balın dadına xüsusi təsir göstərməsi ehtimalı azdır.
Beləliklə, əgər siz bu qatqıdan sırf şirin dad əldə etmək üçün istifadə edirsinizsə və onun faydalı xassələri sizin üçün xüsusilə maraqlı deyilsə, o zaman çayınıza balı əlavə etməyə davam edə bilərsiniz.
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar