Mütəxəssislər qurdlu almanın digər almalardan fərqlərini açıqlayıblar.
Manevr.az xəbər verir ki, mütəxəssislərin fikrincə, bu cür almaların sadəcə sağlam hissəsi yeyilə bilər. Əks təqdirdə, patogen mikrobların məhsulla bədənə daxil olması riski yüksəkdir. Əgər meyvə qurdludursa, deməli, nitratlarla və pestisidlərlə dolu olmayan yaxşı bir almadır. Onu yuyub, bir az çürük olan hissəsini bıçaqla təmizləmək lazımdır.
Alma seçərkən, hər tərəfdən hamar olan bütöv bir meyvəyə diqqət yetirməlisiniz. Bədəni əlavə kimyəvi maddələrlə zəhərləməkdən qorxanlar mövsümi almalara diqqət yetirməlidir.lent.az
Xəbər lenti
Qurdlu alma yemək orqanizmə daha xeyirli imiş

Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

İqtisadiyyat
Kriminal
Şou-biznes
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Fərasət Babazadə
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar