Mütəxəssislər qurdlu almanın digər almalardan fərqlərini açıqlayıblar.
Manevr.az xəbər verir ki, mütəxəssislərin fikrincə, bu cür almaların sadəcə sağlam hissəsi yeyilə bilər. Əks təqdirdə, patogen mikrobların məhsulla bədənə daxil olması riski yüksəkdir. Əgər meyvə qurdludursa, deməli, nitratlarla və pestisidlərlə dolu olmayan yaxşı bir almadır. Onu yuyub, bir az çürük olan hissəsini bıçaqla təmizləmək lazımdır.
Alma seçərkən, hər tərəfdən hamar olan bütöv bir meyvəyə diqqət yetirməlisiniz. Bədəni əlavə kimyəvi maddələrlə zəhərləməkdən qorxanlar mövsümi almalara diqqət yetirməlidir.lent.az
Xəbər lenti
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar