Xəbər lenti
Xərçəngin qarşısını almaqda kökün faydaları

Endokrinoloq Zuxra Pavlova kökün müalicəvi xüsusiyyətlərindən danışıb.
Həkimin sözlərinə görə, həftədə 400 qram kök yemək, xərçəngə tutulma ehtimalını 20% azalda bilir.
Eyni zamanda həkim qeyd edib ki, tərəvəzi həm qaynadılmış, həm də adi formada istehlak etmək olar.
Mütəxəssis onu da əlavə edib ki, yerkökü bağırsaqlara faydalı təsir göstərir, bədəndən artıq suyu çıxarır, görmə qabiliyyətini yaxşılaşdırır, qaraciyər və qalxanabənzər vəzinin düzgün işləməsini təmin edir.
Həmçinin o əlavə edib ki, kök immuniteti artırır və şirniyyata olan tələbatı azaldır./baku.ws
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Fərasət Babazadə
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar