Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
04-05-2024
03-05-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Xərçəngin qarşısını almaqda kökün faydaları

Tarix: 29-12-2023 19:11     Baxış: 4119 A- / A+

Endokrinoloq Zuxra Pavlova kökün müalicəvi xüsusiyyətlərindən danışıb.
Həkimin sözlərinə görə, həftədə 400 qram kök yemək, xərçəngə tutulma ehtimalını 20% azalda bilir.
Eyni zamanda həkim qeyd edib ki, tərəvəzi həm qaynadılmış, həm də adi formada istehlak etmək olar.
Mütəxəssis onu da əlavə edib ki, yerkökü bağırsaqlara faydalı təsir göstərir, bədəndən artıq suyu çıxarır, görmə qabiliyyətini yaxşılaşdırır, qaraciyər və qalxanabənzər vəzinin düzgün işləməsini təmin edir.
Həmçinin o əlavə edib ki, kök immuniteti artırır və şirniyyata olan tələbatı azaldır./baku.ws

Manevr.az



Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    May 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar