Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
21-11-2024
20-11-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Xərçəngin qarşısını almaqda kökün faydaları

Tarix: 29-12-2023 19:11     Baxış: 4175 A- / A+

Endokrinoloq Zuxra Pavlova kökün müalicəvi xüsusiyyətlərindən danışıb.
Həkimin sözlərinə görə, həftədə 400 qram kök yemək, xərçəngə tutulma ehtimalını 20% azalda bilir.
Eyni zamanda həkim qeyd edib ki, tərəvəzi həm qaynadılmış, həm də adi formada istehlak etmək olar.
Mütəxəssis onu da əlavə edib ki, yerkökü bağırsaqlara faydalı təsir göstərir, bədəndən artıq suyu çıxarır, görmə qabiliyyətini yaxşılaşdırır, qaraciyər və qalxanabənzər vəzinin düzgün işləməsini təmin edir.
Həmçinin o əlavə edib ki, kök immuniteti artırır və şirniyyata olan tələbatı azaldır./baku.ws

Manevr.az



Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Noyabr 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar