Kardioloq Anna Koreneviç qan damarlarının tıxanmasına səbəb olan məhsulların adını açıqlayıb.
Xarici mətbuat xəbər verir ki, artıq şəkər qan damarlarının tıxanmasına səbəb ola bilər.
Onun sözlərinə görə, yüksək glisemik indeksi olan qidaların, ağ undan hazırlanan məhsulların, şirniyyatların və dənli bitkilərin istehlakını məhdudlaşdırmaq lazımdır:
“Hər bir konfet orqanizm üçün zərərlidir. Söhbət təkcə artıq çəkidən deyil, həm də aterosklerozdan və qan damarları ilə bağlı problemlərdən gedir. Kollagen qlikasiyası səbəbindən şirniyyatların həddindən artıq istehlakı qırışlara, üz konturlarının sallanmasına səbəb ola bilər. Bu problem həmçinin spirtdən sui-istifadə və siqaret çəkmə ilə artır”.lent.az
Xəbər lenti
Bu qidalar qan damarlarının tıxanmasına səbəb olur

Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Fərasət Babazadə
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar