Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
27-02-2025
26-02-2025
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Konservləşdirilmiş qidalara niyə dərman vurulur ?

Tarix: 24-09-2018 14:05     Baxış: 3193 A- / A+
Konservləşdirilmiş qidalara niyə dərman vurulur ?


Yay fəslində hamımız qış üçün tədarük görürük, bunun üçün bəzi tərəvəzləri konservləşdirmək lazım olur. Lakin hər birimiz bilirik ki, konservləşdirilmiş qidalar insan orqanizminə faydası yox zərərləri dəyir.

Bəs necə edək ki, qışa saxladığımız qidalar da təbii olsun?

Bilirik ki, qaynadılmış pomidor ən əvvəl mədədə turşuluq yaradır. Hələ mədədə qastrit, səpki, xora varsa bu daha ziyanlı təsir edəcək. Satışdan hazır aldığımız konservləşdirilən qidalara isə, qaynadılmaqla bərabər qidanın uzun ömürlü qalması üçün dərman qatılır.
Bunu unutmayın ki, hansı məhsulunun istifadə müddəti daha çoxdursa, həmin məhsula daha çox kimyəvi dərman qatılıb.


Manevr.az

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Fevral 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar