Xəbər lenti
Üzüm yarpaqlarından çayın 5 FAYDASI
Üzüm yarpaqlarını dəmləyib içmək olar və lazımdır. Xüsusən Abşeronun ağ şanı növ üzümünün yarpaqları.
Üzüm yarpaqları mədə qişasını sakitləşdirir, təmizləyir, bərpa edir, bağırsaqlardan toksinləri atır, baş ağrısında faydalıdır və həm də arıqladır.
Manevr.az medicina.az-a istinadən xəbər verir ki, 4-5 ədəd təzə yarpaqlarını doğrayıb 1 litr suda, orta odda 15 dəqiqə qaynadın.
Sonra soyudub süzün, gün ərzində bunu hər yeməkdən sonra bir kiçik fincan olmaqla için.
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Ədəbiyyat
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Fərasət Babazadə
İttifaq MİRZƏBƏYLİ
Emil Rasimoğlu
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar