Xəbər lenti
Günəbaxan yağında heç nə qızartmayın – Həkim

Həkim Mixail Qinzburq qarğıdalı və günəbaxan yağlarında faydalı Omeqa 3 yağ turşularının olduğunu bildirib.
“Amma bu yağ güclü qızdırılmaya məruz qaldıqda Omeqa itir, orqanizmdə iltihabi proseslər aktivləşir. Ona görə nə kartof, nə ət qarğıdalı yağında qızardılmamalıdır.
Belə qidaları yedikdə depressiya, demensiya yarana bilər.
Qızartmaq üçün yağ aldıqda onun tərkibində olein turşusunun çox olmasına diqqət yetirin: belə yağ qızartmaya daha uyğundur.
Ümumiyyətlə, çalışın qızartma yeməklər yeməyəsiz”. medicina
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

İqtisadiyyat
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar