Xəbər lenti
Kartofun ölümcül təhlükəsi - bu məhsulu ALMAYIN

Bu barədə “NEWS.ru” internet nəşri məlumat yayıb.
Onun sözlərinə görə, düzgün saxlanmadığından yaşıllaşan kartofdan imtina etmək lazımdır.
“Kartof isti və işıqlı yerdə saxlanılarsa, yaşıl rəng alır. Bu cür məhsul ölümcül solanine zəhərinim özündə saxlayır. Yaşıl kartof xüsusilə xəstə vətəndaşlar və uşaqlar üçün daha təhlükəli hesab olunur”,- deyə Yelena Solomatina qeyd edib.
Dietoloq kartofu qaranlıq, sərin yerdə saxlamağı məsləhət görür. lent.az
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar



Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

Şou-biznes
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Fərasət Babazadə
İttifaq MİRZƏBƏYLİ
Emil Rasimoğlu
Sevinc QƏRİB
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar