Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
19-01-2025
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Qatıq yeməyin bu qədər xeyirli olduğunu bilirdiniz?

Tarix: 09-04-2021 20:01     Baxış: 4200 A- / A+
Qatıq yeməyin bu qədər xeyirli olduğunu bilirdiniz?


Alimlər müntəzəm qatıq istehlakının qalın bağırsaq, sidik kisəsi və yemək borusu xərçənginə tutulma riskini 19 faiz azalda biləcəyini iddia edirlər.

Xarici medianın verdiyi xəbərə görə, mütəxəssislər bu cür nəticələrə müxtəlif ölkələrdən olan 1,4 milyondan çox könüllünün genişmiqyaslı analizindən sonra gəliblər.

Həkimlər qatıqın qadınlarda təzyiqi normallaşdırdığını, normal çəki və qureşənəyindən qorunmasına kömək etdiyini də bildirirlər.

Qatıq eyni zamanda ağır metal zəhərlənməsindən qoruya bilər və vitamin çatışmazlığını aradan qaldırır.

Süd məhsulunun istifadəsi üçün müəyyən qaydaların olduğu da bildirilir. Yeməkdən iki saat sonra içilməli və sonra ağzınızı yaxalamalısınız. Həm də unutmamalıyıq ki, yalnız təbii bir məhsul faydalıdır, buna görə tərkibinə diqqət yetirməlisiniz.

Manevr.az

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Yanvar 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar