Xəbər lenti
Qripi əngəlləyən qidalar
Balıq
Balıq immuniteti və ürək xəstəlikləri üçün istehlak edilməsi lazım olan qidaların ən başında iştirak edir. Balıq omeqa 3 yağ turşuları baxımından zəngindir. Balıq yemək tənəffüs yolu iltihabını azaltmağa da köməkçi ola bilər. Beləcə, tıxanıqlıq və ağrı idarəsini asanlaşdırır.
Sarımsaq
Sarımsaq təbii bir antibiotikdir. Ümumiyyətlə sarımsaq, immuniteti nizmalayır, burun tıxanıqlığı və müxtəlif infeksiya xəstəliklərin yaşanmasına mane olur.
İspanaq
İspanaq içərisində bol miqdarda dəmir və C vitamini ehtiva edir. Eyni zamanda kalorisi olduqca aşağı olan bu tərəvəz immunitetinizi gücləndirmənizə köməkçi olaraq, qripə mane olur.
Naringi və portağal
Naringi və portağalın tərkibində bol miqdarda C vitamini var. Nizamlı olaraq istehlak edilən naringi və portağal hüceyrələrin bərpasını təmin edir və qripə mane olur.
Nar
Nar tərkibində yüksək miqdarda C vitamini ehtiva edir. Narın özünü və ya qatıqla birlikdə istehlak edə bilərsiniz.
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar