Xəbər lenti
Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA/VİDEO
Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?
Manevr.az təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.
Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.
1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.
2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.
3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.
4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.
Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar