Xəbər lenti
Xərçəngdən qorunmaq üçün bəzi qidaları artırın
Alimlər xərçəng xəstəliyinin qarşısını almaqda faydalı təsirə malik olan qidaların adlarını açıqlayıb.
Manevr.az Sputnik-ə istinadən bildirir ki, elm adamları xərçəng xəstəliyinə tutulmamaq üçün sarıkök, sarımsağın çox faydalı olduğunu deyib. Bundan başqa, yaşıl çayın faydalarından bəhs edən alimlər bildiriblər ki, bu vasitə xərçəng hüceyrələrinin artımını əngəlləyir.
Xərçəngə tutulmamaq üçün faydalı təsirə malik meyvələrdən biri isə anti-oksidant təsirə malik olan üzümdür. Bu xəstəliyə tutulma riskini azaltmaq üçün turp, pomidor, göbələk və zəncəfil yemək də tövsiyə edilir.
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar