Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
01-05-2024
30-04-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Xərçəngdən qorunmaq üçün bəzi qidaları artırın

Tarix: 21-04-2019 13:22     Baxış: 4232 A- / A+
Xərçəngdən qorunmaq üçün bəzi qidaları artırın


Alimlər xərçəng xəstəliyinin qarşısını almaqda faydalı təsirə malik olan qidaların adlarını açıqlayıb.

Manevr.az Sputnik-ə istinadən bildirir ki, elm adamları xərçəng xəstəliyinə tutulmamaq üçün sarıkök, sarımsağın çox faydalı olduğunu deyib. Bundan başqa, yaşıl çayın faydalarından bəhs edən alimlər bildiriblər ki, bu vasitə xərçəng hüceyrələrinin artımını əngəlləyir.

Xərçəngə tutulmamaq üçün faydalı təsirə malik meyvələrdən biri isə anti-oksidant təsirə malik olan üzümdür. Bu xəstəliyə tutulma riskini azaltmaq üçün turp, pomidor, göbələk və zəncəfil yemək də tövsiyə edilir.

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    May 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar