Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
28-04-2024
27-04-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Tarix: 21-10-2018 22:02     Baxış: 3321 A- / A+
Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

Manevr.az axşam.az-a istinadən qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:

Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

Qan dövranını yaxşılaşdırır;

Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

İştah açır;

Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

Həzm prosessini yaxşılaşdırır;

İmmuniteti möhkəmləndirir.


Manevr.az

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Aprel 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar