Xəbər lenti
Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Manevr.az axşam.az-a istinadən qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
Qan dövranını yaxşılaşdırır;
Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
İştah açır;
Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
İmmuniteti möhkəmləndirir.
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar