Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
22-11-2024
21-11-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymaq olmaz - Xərçəng yaradır

Tarix: 09-09-2016 09:54     Baxış: 3513 A- / A+
Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymaq olmaz


Xanımlar etiraf edər ki, onlar əksər qida və tərəvəz, eləcə də meyvə məhsullarını soyuducuda saxlayırlar. Amma pomidorun, qəhvənin, balın belə saxlanmaya ehtiyacı yoxdur.

Manevr.az atv.az-a istinadən bildirir ki, alimlərin qənaətinə görə, bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etmək insan orqanizmi üçün təhlükəlidir. Belə ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır və xərçəngə səbəb olur. Bura zeytun yağı, soğan, sarımsaq, kartof da daxildi.

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Noyabr 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar