Xəbər lenti
Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymaq olmaz - Xərçəng yaradır
Xanımlar etiraf edər ki, onlar əksər qida və tərəvəz, eləcə də meyvə məhsullarını soyuducuda saxlayırlar. Amma pomidorun, qəhvənin, balın belə saxlanmaya ehtiyacı yoxdur.
Manevr.az atv.az-a istinadən bildirir ki, alimlərin qənaətinə görə, bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etmək insan orqanizmi üçün təhlükəlidir. Belə ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır və xərçəngə səbəb olur. Bura zeytun yağı, soğan, sarımsaq, kartof da daxildi.
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
Ədəbiyyat
Şou-biznes
Yazarlar
Fərasət Babazadə
İttifaq MİRZƏBƏYLİ
Emil Rasimoğlu
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar