Xəbər lenti
DİQQƏT! 40 yaşdan sonra bu balığı yeyin

40 yaşdan sonra insan sağlamlığı üçün ən faydalı balıq seçilib.
Manevr.az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, mütəxəssislər 40 yaşdan sonra bu balıq növlərini yeməyi məsləhət görür:
"Yağlı balıqlar D vitamini və B2 vitamini ilə də zəngindir. D vitamini bədənin sümük sağlamlığı üçün faydalı olan kalsium və fosforu mənimsəməsinə və saxlamasına kömək edir, B2 vitamini isə oksidləşdirici stress və sinir iltihabını azaldaraq miqrenlərə kömək edir.
Qızılbalıq həm də sağlam yağlarla zəngindir. Qızıl balıqdakı omeqa-3 iltihabı azaltmağa kömək edir. Həmçinin ürək-damar, beyin sağlamlığını və idrak funksiyasını yaxşılaşdırır".
Çox oxunanlar



Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

Şou-biznes
Yazarlar
Sevinc Qərib
Sevinc Qərib
KƏRAMƏT
Sevinc Qərib
Emil Rasimoğlu
Rəfail Tağızadə
Zərintac Həsənova
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar