Xəbər lenti
Göyərti şorbası: Usta öz sirlərini açır
Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “Bis-Dus Babayeva” adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla asan hazırlanan göyərti şorbası ilə tanış edəcəyik.
Tərkibi:
Dağ keşnişi, turşəng, cəfəri, şüyüd, nanə, keşniş, kəvər, ispanaq, 1 ədəd kök, 1 ədəd soğan, 1 diş sarımsaq, 4 ədəd alça qurusu, pul bibər, duz, 1 xörək qaşığı un, yağ.
Hazırlanması:
Öncə kökü doğrayıb yağda bişiririk. Sonra içərisinə pul bibəri, soğanı, sarımsağı və alçanı əlavə edirik. Bir az qovrulduqdan sonra un və su tökürük. 10 dəqiqə bişdikdən sonra göyərtini yuyub doğrayıb əlavə edirik və duzunu tökürük. 5 dəqiqədə qaynayıb bişdikdən sonra şorbanı ocaqdan götürürük.
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
Şou-biznes
Yazarlar
Fərasət Babazadə
İttifaq MİRZƏBƏYLİ
Emil Rasimoğlu
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar