Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
28-02-2025
27-02-2025
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Göyərti şorbası: Usta öz sirlərini açır

Tarix: 05-01-2020 19:32     Baxış: 31 600 A- / A+
Göyərti şorbası: Usta öz sirlərini açır


Bu dəfə sizi sosial şəbəkədə “Bis-Dus Babayeva” adı ilə məşhur olan səhifəyə istinadla asan hazırlanan göyərti şorbası ilə tanış edəcəyik.

Tərkibi:

Dağ keşnişi, turşəng, cəfəri, şüyüd, nanə, keşniş, kəvər, ispanaq, 1 ədəd kök, 1 ədəd soğan, 1 diş sarımsaq, 4 ədəd alça qurusu, pul bibər, duz, 1 xörək qaşığı un, yağ.


Hazırlanması:

Öncə kökü doğrayıb yağda bişiririk. Sonra içərisinə pul bibəri, soğanı, sarımsağı və alçanı əlavə edirik. Bir az qovrulduqdan sonra un və su tökürük. 10 dəqiqə bişdikdən sonra göyərtini yuyub doğrayıb əlavə edirik və duzunu tökürük. 5 dəqiqədə qaynayıb bişdikdən sonra şorbanı ocaqdan götürürük.



Manevr.az

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Mart 2025    »
BeÇaÇCaCŞB
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar