Xəbər lenti
Bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq İSİTMƏYİN! - DİQQƏT
Qida texnoloqu Tuğba Bayburtluoğlu bişirilmiş yeməklərin saxlanması ilə bağlı açıqlamalar verib.
Manevr.az Türkiyə KİV-nə istinadən bildirir ki, texnoloqun sözlərinə görə, bişirdiyiniz yeməkləri 2 saatdan sonra soyuducuya qoymalısınız. Tərkibində ət, tərəvəz, yumurta kimi heyvanmənşəli məhsullar olan yeməklər 1-2 gün saxlanıla bilər. Ətsiz yeməklər, şorbalar, zeytunyağlı yeməklər isə maksimum 3-4 gün saxlanmalıdır.Texnoloq əlavə edib ki, bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq isitmək olmaz.
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər
Axtarış
Reklam
İqtisadiyyat
Yazarlar
Sevinc QƏRİB
KƏRAMƏT
KƏRAMƏT
Emil Rasimoğlu
KƏRAMƏT
Aydın Canıyev
Aydan Ay
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar