Xəbər lenti
Bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq İSİTMƏYİN! - DİQQƏT

Qida texnoloqu Tuğba Bayburtluoğlu bişirilmiş yeməklərin saxlanması ilə bağlı açıqlamalar verib.
Manevr.az Türkiyə KİV-nə istinadən bildirir ki, texnoloqun sözlərinə görə, bişirdiyiniz yeməkləri 2 saatdan sonra soyuducuya qoymalısınız. Tərkibində ət, tərəvəz, yumurta kimi heyvanmənşəli məhsullar olan yeməklər 1-2 gün saxlanıla bilər. Ətsiz yeməklər, şorbalar, zeytunyağlı yeməklər isə maksimum 3-4 gün saxlanmalıdır.Texnoloq əlavə edib ki, bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq isitmək olmaz.
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

İqtisadiyyat
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar