Xəbər lenti
Yaponlar düyüdən imtina edir

Yapon fermerləri düyü istehsalını azaltmaq və daha çox buğda və soya yetişdirməyə başlamaq niyyətindədirlər. Bu, ölkə sakinlərinin həmişə üstünlük verdiyi məhsulun kəskin bahalaşması ilə bağlıdır.
“Qiymətlər artdıqca fermerlər buğda və soya istehsalına keçirlər”, - məlumatda bildirilib.
Qeyd edək ki, hazırda Yaponiya daxili bazar üçün buğdanın 20 faizini, soyanın isə 10 faizini istehsal edir, qalan hissəni isə başqa ölkələrdən idxal edir. axar.az
Manevr.az
Xəbəri paylaş
Çox oxunanlar
Son yüklənənlər



Axtarış
Reklam

Ədəbiyyat
Yazarlar
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Emil Rasimoğlu
Cahangir NAMAZOV
-Təranə Dəmir
- Sevil Nuriyeva
Emil Rasimoğlu
Sorğu
Portalımızı dəyərləndirin.
Çox oxunanlar