Sizin Reklam Burada
Xəbər lenti
18-04-2024
17-04-2024
BÜTÜN XƏBƏRLƏR

Xərçəngdən qorunmaq üçün bəzi qidaları artırın

Tarix: 21-04-2019 13:22     Baxış: 4228 A- / A+
Xərçəngdən qorunmaq üçün bəzi qidaları artırın


Alimlər xərçəng xəstəliyinin qarşısını almaqda faydalı təsirə malik olan qidaların adlarını açıqlayıb.

Manevr.az Sputnik-ə istinadən bildirir ki, elm adamları xərçəng xəstəliyinə tutulmamaq üçün sarıkök, sarımsağın çox faydalı olduğunu deyib. Bundan başqa, yaşıl çayın faydalarından bəhs edən alimlər bildiriblər ki, bu vasitə xərçəng hüceyrələrinin artımını əngəlləyir.

Xərçəngə tutulmamaq üçün faydalı təsirə malik meyvələrdən biri isə anti-oksidant təsirə malik olan üzümdür. Bu xəstəliyə tutulma riskini azaltmaq üçün turp, pomidor, göbələk və zəncəfil yemək də tövsiyə edilir.

Xəbəri paylaş







Adınız:*
E-Mail:
Şərhiniz:
  • winksmile
    laughing
    angry
Kodu yazın: *
yenilə, əgər kod görünmürsə



Çox oxunanlar




Son yüklənənlər


Axtarış

Reklam

İqtisadiyyat
Media
Ədəbiyyat
İdman
Kriminal
Şou-biznes
Elan
Yazarlar
Təqvim

«    Aprel 2024    »
BeÇaÇCaCŞB
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Sorğu


Portalımızı dəyərləndirin.



Çox oxunanlar